DOAVATION 2012

Doavation

90’lı yılların başında, çocukları daha mutlu etmek için neler yapabiliriz diye yola çıktık. Geliştirdiğimiz konseptler ile insanların gözlerinde bir ışık hedefliyorduk. Bu ışık her zaman yol göstericimiz oldu.

Amacımız, sadece farklı parçaların bir şekilde montajını yapmak değil, öncü tasarımlarımızla tüm yaş ve segmentlerde DOAPARK’ı tercih edenlerin ve kullananların mutluluğu…

Bu noktada fonksiyonel farklılıkların yanı sıra bizim için güvenlik ve kalite ön plana çıkıyor. “Güvenlik Kavramını” çocuklarımızın ürünlerimizi kullanırken güvenle oynamaları, ailelerinin de bu esnada en değerli varlıkları çocuklarını güvende hissetmelerini sağlayacak şekilde uyguluyoruz. Çocuk oyun gruplarında dünya standartlarında üretim yapmak için gerekli kalite belgeleri ve sertifikalarına sahip olan Doapark; gelişimci, yenilikçi ve dinamik yapısı ile geliştirdiği DOAVATION konseptini sizlere sunuyor.

DOAVATION  kataloğunda, gerçekleşen çalışmalarımız ile beraber sizlere geliştirdiğimiz ürünlerimiz hakkında yepyeni bir konsept sunuyoruz.

Doapark ailesi adına…

Yönetim Kurulu Başkanı

Erol AYAZ

 

Basın ve Medya

basın ve haber..

Bizden Görüntüler

şirketin görüntülerini gözden geçirebilirsiniz..

Tanıtım Videoları

video arşivi incelemesi..

Kataloglarımız

katalog arşiv incelemesi..

DMCA.com Protection Status